Verksted/priser

Våre priser

 • Timepris

  1350 kr

 • EU-Kontroll

  1250 kr

 • EU-kontroll for biler over 3500kg

  1450 kr

 • Teknisk etterkontroll

  250 kr

Kontakt oss

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så står det en stab av dyktige mekanikere klar og venter på deg på Skaugs Servicesenter. Som medlem i MECA-kjeden har vi kompetansen til å ta hånd om alle bilmerker, uansett årsmodell. Vi skrur på forskjellige bilmerker hver dag, og vi gir hver bil den oppmerksomheten den krever.

Mange tror fortsatt at man må benytte et verksted autorisert av bilfabrikanten for at garantien skal gjelde. Men det stemmer ikke. Siden 2002 har EU-regler bestemt at du som bileier har rett til å få utført service på bilen din der du selv ønsker.

MECA verksteder har kunnskapen og autorisasjon til å gjennomføre nøyaktig samme service eller reparasjon som bilforhandlerens verksted – også i bilens garantitid. MECA-verkstedets stempel i serviceheftet er like mye verdt som merkeverkstedets. 

Det er en selvfølge at vi benytter oss av originaldeler eller reservedeler som holder minst like høy kvalitet som originaldeler. Ofte kommer våre reservedeler og bilfabrikantens reservedeler fra samme leverandør.

Vi benytter oss alltid av moderne instrumenter til diagnose og feilsøking samt eventuell oppgradering av bilens programvare. Disse instrumentene kommer enten fra samme fabrikant som de merkeautoriserte verkstedene får sine instrumenter fra, eller fra frittstående fabrikanter som har programvare verifisert og oppdatert av bilfabrikantene. Ved å benytte universalinstrumenter, kan vi holde kostnadene nede – noe som selvfølgelig kommer deg som kunde til gode.

Og husk at du får 1 års gratis veihjelp når du leverer bilen din til service hos oss. Vi utfører også EU-kontroll på personbiler og på biler/bobiler over 3500kg.

Siden starten i 1990 har hovedfokuset vårt vært på amerikansk bil. Både gammel og ny. Vi har i løpet av disse årene opparbeidet oss stor kompetanse og har flere mekanikere som nesten bare skrur på amerikansk bil. Vi har et stort kontaktnett både i USA og i Europa og skaffer deler til bilen din uansett om det er en T-Ford fra 1908 eller en Charger fra 2017.

Vi leverer også overhalte girkasser og motorer til de fleste amerikanske biler. Ingen jobber er for store, og ingen jobber er for små.